Fugtsikring/ Kælderrenovering

Hvis jeres bolig ikke er korrekt fugtsikret, kan det få alvorlige konsekvenser for hele ejendommen. Fugt i fundamentet kan vandre opad mellem etagerne. Ja, faktisk kan svamp nå op i 2-3 sals højde i løbet af bare få år.

Hos ABR+ Byggerådgivning har vi flere års erfaring i at finde de bedste løsninger til både udvendig og indvendig fugtsikring. Når vi starter et fugtsikringsprojekt, kommer vi forbi og vurderer jeres behov ud fra ejendommens tilstand og beliggenhed. Nogle gange er den bedste løsning er en svanehals, der skaber ventilation indenfor. Andre gange skal der udvendig fugtsikring til i form af omfangsdræn med platonplader, der beskytter fundamentet mod opstigende grundfugt.

Når først bygningen er blevet fugtsikret, kan der være behov for en kælderrenovering. F.eks. kan gamle kælderrum i træ udskiftes med metalbure, så de ikke rådner. Der kan støbes nye gulve og indsættes cykelstativer eller anden inventar – og så vil vi også gerne sørge for, at kælderen er velbelyst og med røgalarmer, så kælderrummet opleves som trygt og brugbart for beboerne.

Hvad end størrelsen er på jeres projekt, så kan vi i ABR+ Byggerådgivning sørge for, at byggeriet bliver planlagt og udført korrekt. Og selvfølgelig uden at gå over det fastlagte budget, så I undgår dyre overraskelser.