Tagudskiftning

Taget er som regel den bygningsdel, der er hårdest påvirket af udeklimaet. Derfor stilles der også høje krav til materialevalg, opbygning og udførelse. En tagudskiftning åbner dog også op for mange nye muligheder, når der kun står de rå spær tilbage. Måske skal der bygges en fælles tagterrasse, laves tagvinduer, udvides med kvistlejligheder eller på anden vis udnytte de uudnyttede loftsrum. Det kan være svært at overskue de mange muligheder og materialevalg. Derfor står ABR+ Byggerådgivning klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning.

Når vi sammen har fundet ud af hvilken løsning, der passer bedst til jer, igangsættes den byggetekniske proces med valg af entreprenør, materialer og lignende, samt udarbejdelsen af et budget. Men også her er der mange muligheder. Skal der f.eks. være fast undertag eller banevarer? Skal I vælge tegl eller skifer? Hvordan skal tagrenderne se ud?  Vi hjælper jer med at finde den bedste løsning – selvfølgelig med respekt for kommunale lokalplaner og servitutter. Vi sørger også for at indhente de nødvendige byggetilladelser.

Hos ABR+ Byggerådgivning har vi den fornødne erfaring med tagudskiftninger, så vi nemt og sikkert kan administrere og varetage hele processen for jer. I kan blot læne jer tilbage og glæde jer til det færdige resultat.