Vinduer og døre

Der kan være mange årsager til, at man har lyst til at skifte vinduer og døre i en ejendom. Vinduerne kan være gamle og utætte, gadedøren lukker måske ikke tæt, eller der kan være et ønske om at energioptimere eller støjreducere.

I øjeblikket tilbyder Københavns Kommune bl.a., at man kan søge om tilskud til støjreducerende vinduer og ligeledes tilbyder Energistyrelsen, at man kan søge om tilskud fra bygningspuljen til energivenlige vinduer. I begge tilfælde kan vi i ABR+ Byggerådgivning hjælpe med ansøgningsprocessen, så I kan spare penge på jeres renoveringsprojekt.

ABR+ Byggerådgivning har den fornødne viden indenfor valg af både vinduer og døre. Måske har I nogle specielle ønsker til, om det skal være trævinduer eller træ/alu, om der skal være varmeregulerende ruder eller måske en særlig indvendig beslåning, der æstetisk passer til jeres ejendomme. Sammen finder vi den bedste løsning, der opfylder jeres behov og budget.

Udskiftning af vinduer er et stor indgreb i beboernes hverdag. Ofte giver det anledning til mange spørgsmål, og det kan være en større koordineringsopgave at få adgang til alle boligenheder på det rette tidspunkt. Al kommunikation og administration mellem bestyrelse, beboere og entreprenør varetager ABR+ Byggerådgivning, så I blot kan læne jer tilbage og glæde jer til det færdige resultat.

Vi kan også varetage projekter med udskiftning af gadedør eller døre til hver enkelt boligenhed. Skal gadedøren skiftes, kan vi også sørge for en dertilhørende dørtelefon eller samtaleanlæg, både med og uden video. Den nyeste model af dørtelefonen har et GSM-modul, så man som beboer både kan se og lukke besøgende ind via en app på deres smartphone. Fordelen ved denne trådløse løsning er, at den ofte er billigere og hurtigere at opsætte.